Advertorial

Wil je duizenden mensen bereiken met een goed journalistiek verhaal? Techniview biedt de mogelijkheid om voor een laag tarief een groot publiek te bereiken. Dit kan door middel van advertorials in tekst en beeld (video).

Artikel en reportage

Een advertorial is een advertentie, ‘vermomd’ als redactioneel artikel. Het artikel heeft veel weg van een nieuwsverhaal. Het verhaal in de advertorial wordt gegoten in een journalistiek jasje. Het is mogelijk om een video bij de advertorial te plaatsen. Een verslaggever van 1Almere gaat in opdracht van jouw bedrijf of organisatie op pad en maakt een reportage of interview over jouw bedrijf of organisatie. De advertorial (het artikel) wordt gepubliceerd tussen de actuele nieuwsberichten op onze website.

Tarieven

Een advertorial heeft veel weg van een journalistiek artikel. Toch blijft het reclame. Een advertorial is een speciaal soort advertentie. Door middel van een advertorial kun je makkelijk ‘adverteren’ tussen het actuele nieuws. Daardoor bereikt jouw verhaal een groter publiek.

Voor het berekenen van het tarief werkt Techniview met betaling per woord of seconde en een uurloon (34,09 euro bruto per uur).

Het plaatsen van een advertorial in tekstvorm kost 16 eurocent per woord (excl. btw). Een professionele advertorial bevat meestal tussen de 300 en 900 woorden.

Het plaatsen van een advertorial met video kost 0,45 eurocent per seconde (excl. btw). Een professionele videoreportage duurt meestal minimaal 120 seconden.

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden? En wil je gelijk van start gaan? Maak hieronder je keuze en vul het bijbehorende formulier in. Je kunt dan gelijk jouw advertorial samenstellen.

.

Formulier

Wil je een video-advertorial? Open dan hier het formulier.
Wil je liever een advertorial exclusief video? Dat kan ook! Klik dan hier.

Accessibility