Techniview Posted on 12:29

Romy Monteiro en Kees Tol presenteren gloednieuwe muziekprogramma De Hit Kwis

De vooravond van NPO 1 wordt deze zomer één groot feest met het gloednieuwe muziekprogramma De Hit Kwis. Dat meldt de AVROTROS. In het programma draait alles om het zo snel mogelijk raden van zoveel mogelijk hits. Het programma wordt gepresenteerd door Romy Monteiro en Kees Tol.

Meezingers

“De gezelligste meezingers, grootste hits, populairste en vrolijkste zomer nummers wisselen elkaar in hoog tempo af waardoor thuis meespelen, dansen en zingen onvermijdelijk is”, schrijft de omroep. “Er zijn drie kandidatenduo’s en drie spelrondes waarbij elke ronde een koppel afvalt. Het snelst spelende team met de grootste muziekkennis blijft uiteindelijk over en mag onder leiding van Kees en Romy de finale spelen. Wie herkent het snelst de BeeGees, Beyoncé of Bruno Mars?”.

De Hit Kwis is vanaf 27 juli dagelijks om 19.00 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1.

Accessibility