Techniview Posted on 13:13

Zomer vol detectives bij NPO

Foto

Logo. KRO-NCRV.

Op vrijdag 12 juni starten de jaarlijks terugkerende KRO-NCRV Detectiveweken een “Zomer vol detectives”. Nu Nederland deze zomer massaal thuisblijft, kunnen nog meer mensen extra genieten van de dagelijkse spannende detectives op NPO 1, 2 en 3 en online via NPO Start Plus. Nieuwe titels zijn de Britse series The Bay, A Confession en White House Farm Murders. Naast deze nieuwe series staan er uiteraard ook de nieuwste seizoenen van succesvolle bekende detectiveseries geprogrammeerd, zoals Shetland en Vera.

Voorafgaand aan een “Zomer vol detectives” vinden er dit keer twee detectivenachten plaats, op vrijdag 12 en zaterdag 13 juni. Op vrijdag worden de eerste drie afleveringen en op zaterdag aflevering 4 en 5 uitgezonden. De nieuwe detectiveseries zijn ook online te volgen. Op NPO Start Plus o.a. White House Farm Murders, Rebecka Martinsson serie 2 en het nieuwste seizoen Silent Witness serie 22.

Accessibility