Techniview Posted on 15:18

Kies het geluid dat bij je past

Techniview verzorgt het stemgeluid van jouw video

Bekijk ook eens het portfolio >

Sefanja Jongkind

Sefanja Jongkind. Foto door: Leon Smit

Hier lees je meer over Techniview, oftewel Sefanja Jongkind. Techniview is namelijk een onderneming van freelance journalist Sefanja Jongkind. Als afgestudeerd journalist houdt hij zich bezig met het maken van diverse journalistieke audiovisuele producties.

Eén van mijn vaardigheden waarin ik mij heb gespecialiseerd is het produceren van radio-items, voice-over en uitzendingen. Het voorbereiden van uitzendingen, het presenteren van radioprogramma’s en het realiseren aan de hand van techniek zijn activiteiten die behoren tot mijn vaardigheden. Daarbij ga ik gedisciplineerd te werk. Ik ben goed in plannen. Samenwerken behoort ook tot één van de competenties die ik beheers.

Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in het maken van videoproducties. Ik maak journalistieke televisieproducties en video advertorials

Sefanja Jongkind. Foto door: Radio Bloemendaal.

De combinatie van goed kunnen samenwerken, gedisciplineerd werken, ervaring in mijn werk, plannen en het rustig blijven in stressvolle situaties vormen mijn Unique Selling Point. Het zijn competenties die belangrijk zijn in mijn werk voor de radio. Daarnaast blijf ik altijd nadenken over hoe het beter kan. Ik ga op zoek naar nieuwe ideeën en oplossingen. Dat doe ik niet alleen voor mezelf, maar ook graag voor de bedrijven waarvoor ik werkzaam ben.

.

Met welke apparatuur nemen wij op?

Kwaliteit is belangrijk. Daarom werkt Techniview met een professionele Sony camera (zie hiernaast). Deze camera legt video vast in HD-kwaliteit.

Tijdens de opname hebben wij de mogelijkheid om met drie soorten microfoons op te nemen. Naast de richtmicrofoon op de camera, gebruiken wij ook een dasspeld microfoon of handmicrofoon om interviews te kunnen opnemen.

Daarnaast beschikt Techniview over een montageset waar zowel video als audio opgenomen en gemonteerd kan worden.

Meer info

Bezoek ook eens mijn LinkedIn voor een kort overzicht van mijn CV.

Bekijk ook eens het portfolio >

Accessibility