Audio- en videoproducties

Wil je jouw bijzondere gebeurtenissen laten vastleggen? Huur dan een cameraman in via Techniview. Wij filmen en monteren speciaal voor jou. Van bruiloften tot bedrijfsbijeenkomsten: wij leggen het voor jou vast!

Met welke apparatuur nemen wij op?

Kwaliteit is belangrijk. Daarom werkt Techniview met een professionele Sony camera (zie hiernaast). De professionele Sony HXR-MC2500E videocamera is ideaal voor het vastleggen van belangrijke gebeurtenissen zoals bruiloften, ceremonies, zakelijke communicatie en educatieve doelstellingen. Deze camera legt video vast in HD-kwaliteit.

Tijdens de opname hebben wij de mogelijkheid om met drie soorten microfoons op te nemen. Naast de richtmicrofoon op de camera, gebruiken wij ook een dasspeld microfoon of handmicrofoon om interviews te kunnen opnemen.

Voice-over

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze voice-over. De voice-over kan teksten schrijven en inspreken. De teksten en geluidsopnames worden op maat gemaakt. De voice-over kan ook ingehuurd worden voor alleen audio-opnames.

Voice-over in een commercial

 

Voice-over in een radio-uitzending

Video Portfolio

Bekijk één van onze audiovisuele producties. Deze productie is gemaakt voor het Academiehuis in Zwolle. De productie is gefilmd met een vergelijkbare camera als de Sony HXR-MC2500E.

Open hier de productie en bekijk de video’s >

Binnenkort volgen er meer video’s op deze pagina.

Wie filmt er?

Als Camjo (camerajournalist) heeft Sefanja Jongkind al enige jaren ervaring met het maken van audio- en videobijdragen. Sefanja verricht op vrijwillige basis voice-over en camerawerk voor Techniview. Dit doet hij voor de Techniview-merken als 1Almere en RTV Flevoland, maar ook voor andere bedrijven en particulieren.

Sefanja (de Camjo) is voor korte en lange interviews, videoregistraties en presentaties in te huren.

Montage

Na opname worden de videobeelden en de audio gemonteerd met Première Pro. Deze professionele videosoftware van Adobe zorgt ervoor dat de puntjes op de i worden geplaatst.

De video wordt na montage als ‘concept’ naar de klant gestuurd. Eén en ander kan daarna nog worden aangepast.

De prijs

Sefanja vraagt slechts een vergoeding voor de gemaakte productiekosten. De prijs wordt in overleg bepaald met de klant. Dit betekent dat de klant zelf mag onderhandelen over welk tarief er per dagdeel uitbetaald zal worden.
Dit geldt zowel voor de videoservice als de audioservice. Het enige verschil is, dat bij de audioservice een vergoeding wordt gevraagd per opname van 10 minuten.

Ondanks dat Sefanja zijn werkzaamheden hobbymatig en op vrijwillige basis verricht, streeft Techniview ernaar kwaliteit te leveren. Als afgestudeerd journalist heeft Sefanja al enige jaren ervaring met journalistiek- en camerawerk.

Meld je aan of vraag vrijblijvend informatie aan

Stuur Techniview een bericht

Naam *

Mailadres *

Kies een optie *Onderwerp *

Bericht *


Enter the SUM: *

 

Accessibility